achtergrond

Zorgeloos beachsporten aanbieden rondom het strand.

watersport

Beach Sporten.

Ondernemers die op en rondom het strand hun activiteiten organiseren vallen bij ons onder de categorie Beachsport. Onze documenten en insteek is voor deze ondernemers ingericht voor de meest voorkomende Beachsporten. Staat jouw sport er niet bij? Geen zorgen we begeleiden je bij het indienen van de decumenten.

Ben je benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op!

Risico systeem speciaal voor beachsporten

Voor beachsporten is er een apart risico volgsysteem. Hierin vind je veel sporten die al geïnventariseerd zijn. Dit maakt het indienen van de risico analyse een fluitje van een cent. Wil je een demonstratie van wat wij jou bedrijf kunnen bieden?

ipad
bedrijfstak
icoon

Klim sport

bedrijfstak
icoon

Water sport

bedrijfstak
icoon

Beach sport

bedrijfstak
icoon

Schiet sport

bedrijfstak
icoon

Mountain biken

bedrijfstak
icoon

Urban sport

Wij zijn er voor elke tak van sport.

Hiervoor hebben wij voor diverse branches binnen de (buiten) sport zogenoemde “risico volgsystemen” ontwikkeld. Na goedkeuring ontvang je van ons een certificaat, wat staat voor veiligheid en kwaliteit.

Het SIE staat voor veiligheid en kwaliteit binnen jouw organisatie.

Wij richten ons op praktisch toepasbare systemen, die bijdragen aan de veiligheid en professionele uitstraling van onze klanten. Dit doen wij door zo breed mogelijk samenwerkingen aan te gaan. Hierdoor werken we o.a. samen met de sportopleiding CIOS ZW Nederland maar gaan wij bijvoorbeeld ook in gesprek met onze abonnementhouders om continue verbeteringen op te zoeken.