achtergrond

Welkom bij het Juridisch loket van Sport Institute Europe.

Enkele voordelen van het juridischloket

gratis intakegesprek

Gespecialiseerd in de buitensportbranche

Persoonlijke service

Kompas juristen

Kompas Juristen is onze nieuwe partner op het gebied van juridische zaken. Onder leiding van Paul Otto is Kompas Juristen tevens partner van onze verzekeraar en ondersteund de verzekeraar, indien nodig juridische bijstand bij geschillen en na ongevallen.

kompas juristen
documenten

Juridische documenten

Voor het bedrag van € 125,- excl. BTW, ontvang je de volgende documenten:

  • Modelvoorwaarden voor consumenten. (Dat zijn partijen die niet handelen in de uitoefening van hun beroep of bedrijf (waaronder familiegroepen of vrijgezellenfeesten).
  • Modelvoorwaarden voor zakelijke klanten. (Deze zijn op een aantal belangrijke onderwerpen gunstiger voor u als ondernemer).
  • Deelnemersverklaring- eigen risico en aansprakelijkheid.
  • Validiteitsverklaring.
  • Tevens bestaat de mogelijkheid om voor € 225,- excl. Btw de voorwaarden in het Engels te krijgen.
  • Modelvoorwaarden zijn gericht op uw aanbod van binnen- en buitensportactiviteiten, daarnaast zijn de clausules, recreatie, verhuur (van materiaal), horeca en (actieve) reizen opgenomen in de modelvoorwaarden. De modelvoorwaarden zijn niet gericht op het verhuren van verblijfsaccommodaties of standplaatsen.

Het SIE staat voor veiligheid en kwaliteit binnen jouw organisatie.

Wij richten ons op een praktisch en voor elke branche toepasbaar RVS, die bijdraagt aan een veilige en professionele uitstraling van onze klanten. Dit doen wij door een zo breed mogelijke samenwerking met verschillende organisaties aan te gaan. Hierdoor werken we o.a. samen met de sportopleiding CIOS ZW Nederland, Outdoor Safety en TUV, maar we zijn ook constant in overleg met onze klanten om het risico volgsysteem verder door te ontwikkelen.