achtergrond

Mountain biken zonder zorgen.

watersport

Mountainbiken

Speciaal voor ondernemers die als activiteit mountainbiken aanbieden hebben wij een categorie binnen ons systeem. Mountainbiken is een veelzijdige sport en kun je op diverse plaatsen organiseren. Deze categorie houd dan ook rekening met inventarisaties in binnen en buitenland. Daarnaast houden wij rekening met alle facetten die mountainbiken bevat.

Ben je benieuwd naar het onderdeel moutainbiken van ons risico volgsysteem, vul dan het intakeformulier in.

Risico systeem speciaal voor mountainbiken

Omdat mountainbiken zo’n veelzijdige sport is hebben wij een apart risico volgsysteem. Hierin vind je veel vooraf opgemaakte documenten. Dit maakt het indienen van de risico analyse een fluitje van een cent. Mis je iets of bied je toch iets afwijkends aan? Geen probleem, wij helpen je met het opmaken van de analyses. Wil je een demonstratie van wat wij jou bedrijf kunnen bieden?

ipad
bedrijfstak
icoon

Klim sport

bedrijfstak
icoon

Water sport

bedrijfstak
icoon

Beach sport

bedrijfstak
icoon

Schiet sport

bedrijfstak
icoon

Mountain biken

bedrijfstak
icoon

Urban sport

Wij zijn er voor elke tak van sport.

Hiervoor hebben wij voor diverse branches binnen de (buiten) sport zogenoemde “risico volgsystemen” ontwikkeld. Na goedkeuring ontvang je van ons een certificaat, wat staat voor veiligheid en kwaliteit.

Het SIE staat voor veiligheid en kwaliteit binnen jouw organisatie.

Wij richten ons op praktisch toepasbare systemen, die bijdragen aan de veiligheid en professionele uitstraling van onze klanten. Dit doen wij door zo breed mogelijk samenwerkingen aan te gaan. Hierdoor werken we o.a. samen met de sportopleiding CIOS ZW Nederland maar gaan wij bijvoorbeeld ook in gesprek met onze abonnementhouders om continue verbeteringen op te zoeken.