achtergrond

Sport Institute Europe staat voor kwaliteit en veiligheid voor sport organisaties.

Wij zijn er voor ondernemers in de (buiten) sport.

Freelancer, MKB en grootbedrijf

Persoonlijk en veelzijdig

Ontstaan vanuit onze passie voor sport en ondernemen

Wij zetten ons in voor de toekomst van bedrijven in de sport sector

over ons

Over ons

Het Sport Institute Europe is in 2009 ontstaan vanuit de wens om een platform op te zetten voor freelancers. Dit platform had als doel het begeleiden van ondernemers met het opzetten van een gestructureerde onderneming. Dit met het oog op zowel deelnemers, personeel en ondernemers waarbij veiligheid en kwaliteit binnen de onderneming is gewaarborgd. Waardoor (kleine) ondernemers in aanmerking komen voor een bedrijfsaansprakelijkheids verzekering.

Export rol SIE

Het Sport Institute Europe is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie waarbij elk bedrijf zich kan aansluiten ongeacht het risico en grote van het bedrijf. Naast de rol als veiligheidsinstituut, zijn we inmiddels voor vele opleidingen, sportbonden en het bedrijfsleven een kennisbank, waarbij je met al je vragen terecht kunt.

Ipad
Ipad

Het Sport Institute Europe als belangenbehartiger.

Naast het bieden van diverse diensten en systemen zijn wij ook belangenbehartiger bij allerlei instanties. Zo hebben wij de meest uiteenlopende kwesties aangekaart, waarbij we ook vaak met andere organisaties, zoals de VEBON, SVWB en overkoepelende sportbonden samen werken. Met kompas juristen als juridische partner, hebben we alle kennis in huis om jullie belangen te verdedigen.

Het SIE staat voor veiligheid en kwaliteit binnen jouw organisatie.

Wij richten ons op praktisch toepasbare systemen, die bijdragen aan de veiligheid, kwaiteit en professionele uitstraling van onze klanten. Dit doen wij door een zo breed mogelijke samenwerking met verschillende organisaties aan te gaan. Hierdoor werken we o.a. samen met de sportopleiding CIOS ZW Nederland, maar we zijn ook constant in overleg met onze abonnementshouders om het risico volgsysteem te verbeteren.