achtergrond

Ons risico volgsysteem gaat net wat verder.

Enkele voordelen van het risico volgsysteem

Alles overzichtelijk in 1 portaal

Diverse systemen voor elke sport

Kennisbank voor ieder bedrijf

ipad

Ons portaal is de verbindende factor in het risico volg systeem

Wanneer je een abonnement afsluit krijg je toegang tot de voor jouw bedrijf speciaal ingerichte portaal omgeving. Hier hebben we een risico volgsysteem ingericht wat past bij jouw abonnementsvorm en bedrijf. Dit systeem geeft je inzage in diverse processen en daarmee ook direct een inventarisatie van de voor jouw bedrijf toepasselijke verbeterpunten. Na het succesvol doorlopen van alle stappen ontvang je van ons de certificering.

Wat houdt ons risico volgsysteem in?

Het risicoplan is de basis van het risico volgsysteem. Alle ontwikkelde documentatie en procedures helpen je met het opstarten van jouw inventarisatie. Hierdoor is het opstarten met ons systeem snel en gemakkelijk. Wij plannen graag een demo afspraak met je in. Dit doe je door hieronder de intake in te vullen.

Risico plan

Keurmerk ”veiligheid en kwaliteit”.

Wanneer je alle stappen succesvol hebt doorlopen ontvang je van ons het keurmerk. Deze kun je zelf uitdragen binnen jouw organisatie. Het Keurmerk staat voor veillig en verzekerd ondernemen. Om te zorgen dat je aan alle eisen blijft voldoen verrichten wij op afgesproken momenten audits om je te helpen met het identificeren van verbeterpunten.

Het SIE staat voor veiligheid en kwaliteit binnen jouw organisatie.

Wij richten ons op praktisch toepasbare systemen, die bijdragen aan de veiligheid, kwaiteit en professionele uitstraling van onze klanten. Dit doen wij door een zo breed mogelijke samenwerking met verschillende organisaties aan te gaan. Hierdoor werken we o.a. samen met de sportopleiding CIOS ZW Nederland, maar we zijn ook constant in overleg met onze abonnementshouders om het risico volgsysteem te verbeteren.