achtergrond

Voor elke schietsport een Risico plan.

watersport

Schietsport

De schietsport is een bedrijfstak waar wij apart aandacht aan geven. Er zijn binnen de schietsport diverse disiplines. Zo zijn er discipline’s waarbij wettelijke regels zijn opgesteld, maar ook disicplines die niet onder die regels vallen maar toch dezelfde risico’s met zich mee brengen. Ons systeem is ingericht voor alle deiscipline’s. Bied je toch een afwijkende sport aan? Geen probleem wij helpen je met het indienen van de analyse’s.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Risico systeem speciaal voor schietsporten

Omdat binnen de schietsport veel disciplines zijn hebben wij een apart risico volgsysteem ontwikkeld. Hierin vind je veel vooraf opgemaakte documenten. Dit maakt het indienen van de risico analyse een fluitje van een cent. Wil je een demonstratie van wat wij jou bedrijf kunnen bieden?

ipad
bedrijfstak
icoon

Klim sport

bedrijfstak
icoon

Water sport

bedrijfstak
icoon

Beach sport

bedrijfstak
icoon

Schiet sport

bedrijfstak
icoon

Mountain biken

bedrijfstak
icoon

Urban sport

Wij zijn er voor elke tak van sport.

Hiervoor hebben wij voor diverse branches binnen de (buiten) sport zogenoemde “risico volgsystemen” ontwikkeld. Na goedkeuring ontvang je van ons een certificaat, wat staat voor veiligheid en kwaliteit.

Het SIE staat voor veiligheid en kwaliteit binnen jouw organisatie.

Wij richten ons op praktisch toepasbare systemen, die bijdragen aan de veiligheid en professionele uitstraling van onze klanten. Dit doen wij door zo breed mogelijk samenwerkingen aan te gaan. Hierdoor werken we o.a. samen met de sportopleiding CIOS ZW Nederland maar gaan wij bijvoorbeeld ook in gesprek met onze abonnementhouders om continue verbeteringen op te zoeken.