achtergrond

Voor alle urban sporten een risico volg systeem.

watersport

Urbansports

Urban sports is binnen onze branche een van de opkomende activiteiten die door organisaties worden aangeboden. Urban sports bestaan al vele decennia. In elke bedrijfstak vinden we wel een urban sport. Hierbij kun je bijv. denken aan longboarden en freerunnen. Ons systeem heeft al vele inventarisaties waar je direct gebruik van kunt maken. Heb jij een activiteit die wij nog niet in het systeem hebben? Geen probleem wij helpen je met het indienen van de analyse’s. Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Klik dan op een van de onderstaande knoppen.

Risico systeem speciaal voor urbansports

Omdat urban sports te vinden zijn bij veel aanbieders hebben wij een extra risico volgsysteem ontwikkeld. Hierin vind je veel vooraf opgemaakte documenten. Dit maakt het indienen van de risico analyse een fluitje van een cent. Wil je een demonstratie van wat wij jou bedrijf kunnen bieden?

ipad
bedrijfstak
icoon

Klim sport

bedrijfstak
icoon

Water sport

bedrijfstak
icoon

Beach sport

bedrijfstak
icoon

Schiet sport

bedrijfstak
icoon

Mountain biken

bedrijfstak
icoon

Urban sport

Wij zijn er voor elke tak van sport.

Hiervoor hebben wij voor diverse branches binnen de (buiten) sport zogenoemde “risico volgsystemen” ontwikkeld. Na goedkeuring ontvang je van ons een certificaat, wat staat voor veiligheid en kwaliteit.

Het SIE staat voor veiligheid en kwaliteit binnen jouw organisatie.

Wij richten ons op praktisch toepasbare systemen, die bijdragen aan de veiligheid en professionele uitstraling van onze klanten. Dit doen wij door zo breed mogelijk samenwerkingen aan te gaan. Hierdoor werken we o.a. samen met de sportopleiding CIOS ZW Nederland maar gaan wij bijvoorbeeld ook in gesprek met onze abonnementhouders om continue verbeteringen op te zoeken.