achtergrond

Verzeker de risico’s binnen jouw Bedrijf.

Enkele voordelen van verzekeren via het SIE.

Kennis vanuit het werkveld

Uitgebreid advies door een van onze partners

Netwerk van Specialisten

Maatwerk voor uw bedrijf

verzekerd ondernemen
dot-icon

Verzekeringen voor alle activitieten

dot-icon

Maatwerk voor uw bedrijf

Sportieve activiteiten en verzekeren.

Als ondernemer wil je risico’s zoveel mogelijk afdekken.
De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is misschien wel de belangrijkste verzekering voor je organisatie, mocht je aansprakelijk worden gesteld. Daarnaast is het voor de deelnemer gerustelend om te weten dat je goed verzekerd bent voor sportieve activiteiten.

Je adviseur is beste verzekering!

Het SIE heeft een breed scala aan partners waar je terecht kunt voor het afdekken van bedrijfsrisico, zoals de bedrijfs- aansprakelijkheidsverzekering. Door verschillende collectieve afspraken met verzekeraars, bieden we betaalbare premies aan.

Wij brengen u in contact met de juiste adviseur. Die brengt samen met jou de risico’s in kaart en kan voor elk risico de juiste oplossing aanbieden. Zo beheer je, jouw risico’s op een verantwoorde manier.

skisport
dot-icon

Van ZZP tot Grootbedrijf

dot-icon

Geen audit- en opstartkosten

bedrijfstak
icoon

Klim sport

bedrijfstak
icoon

Water sport

bedrijfstak
icoon

Beach sport

bedrijfstak
icoon

Mountain biken

bedrijfstak
icoon

Schiet sport

bedrijfstak
icoon

Urban sport

Wij zijn er voor elke tak van sport.

Hiervoor hebben wij voor diverse branches binnen de (buiten) sport zogenoemde “risico volgsystemen” ontwikkeld. Na goedkeuring ontvang je van ons een certificaat, wat staat voor veiligheid en kwaliteit.

Het SIE staat voor veiligheid en kwaliteit binnen jouw organisatie.

Wij richten ons op praktisch toepasbare systemen, die bijdragen aan de veiligheid, kwaiteit en professionele uitstraling van onze klanten. Dit doen wij door een zo breed mogelijke samenwerking met verschillende organisaties aan te gaan. Hierdoor werken we o.a. samen met de sportopleiding CIOS ZW Nederland, maar we zijn ook constant in overleg met onze abonnementshouders om het risico volgsysteem te verbeteren.