achtergrond

Voor elke Watersport een risico analyse.

watersport

Watersporten

Speciaal voor de bedrijven die gespecialiseerd zijn in watersporten hebben wij een categorie ingericht. Watersporten zijn een breed begrip. Binnen ons systeem vind je voor veel watersporten vooraf ingevulde documentatie. Organiseer je een activiteit die wij nog niet in ons systeem hebben? Geen probleem, wij helpen je met het indienen van de analyse’s.

Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Klik dan op een van de onderstaande knoppen!

Risico systeem speciaal voor watersport

Voor watersporten is er een apart risico volgsysteem. Hierin vind je veel sporten die al geïnventariseerd zijn. Dit maakt het indienen van de risico analyse een fluitje van een cent. Wil je een demonstratie van wat wij jouw bedrijf kunnen bieden?

ipad
bedrijfstak
icoon

Klim sport

bedrijfstak
icoon

Water sport

bedrijfstak
icoon

Beach sport

bedrijfstak
icoon

Schiet sport

bedrijfstak
icoon

Mountain biken

bedrijfstak
icoon

Urban sport

Wij zijn er voor elke tak van sport.

Hiervoor hebben wij voor diverse branches binnen de (buiten) sport zogenoemde “risico volgsystemen” ontwikkeld. Na goedkeuring ontvang je van ons een certificaat, wat staat voor veiligheid en kwaliteit.

Het SIE staat voor veiligheid en kwaliteit binnen jouw organisatie.

Wij richten ons op praktisch toepasbare systemen, die bijdragen aan de veiligheid en professionele uitstraling van onze klanten. Dit doen wij door zo breed mogelijk samenwerkingen aan te gaan. Hierdoor werken we o.a. samen met de sportopleiding CIOS ZW Nederland maar gaan wij bijvoorbeeld ook in gesprek met onze abonnementhouders om continue verbeteringen op te zoeken.